Universidad de Guayaquil
Catálogo Bibliográfico

Autoxidation and Antioxidantas

Por: Tipo de material: TextoTextoIdioma: Inglés Detalles de publicación: New York: Interscience Publishers, 1962Edición: 1a. edDescripción: 1156 p. V.2 : il. ; 23 x 15.5 cmOtro título:
  • In two volumes
Tema(s): Clasificación CDD:
  • 664.06 - Aditivos
Contenidos:
Oxidative Rancidity in food fats and its prevention.-- Antioxidants for use in foods.-- Randicity in food products.-- flavor reversion and related forms of oxidative.-- Oxidative Polymerization.-- Driers.-- Autoxidation and antioxidants of petroleum.-- Oxidation and antioxidants in Rubber.-- Oxidation of High Polymers.-- Oxidative deterioration and Its Prevention in Miscellaneous Products.
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Facultad Ingeniería Química / Ing. Dr. Ildefonso Bohórquez de la Torre Libros 664.06 LunA (Navegar estantería(Abre debajo)) Disponible norma.carvajal BINGQ 0549

Oxidative Rancidity in food fats and its prevention.-- Antioxidants for use in foods.-- Randicity in food products.-- flavor reversion and related forms of oxidative.-- Oxidative Polymerization.-- Driers.-- Autoxidation and antioxidants of petroleum.-- Oxidation and antioxidants in Rubber.-- Oxidation of High Polymers.-- Oxidative deterioration and Its Prevention in Miscellaneous Products.

1962

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.