Universidad de Guayaquil
Catálogo Bibliográfico

Commercial Fruit and vegetable products

Por: Tipo de material: TextoTextoIdioma: Inglés Detalles de publicación: New York: McGraw-Hill Book Company, 1958Edición: 4a. edDescripción: 884 p. : il. ; 23 x 16 cmTema(s): Clasificación CDD:
  • 664.8 - Frutas y Hortalizas
Contenidos:
General principles and methods.-- Tin and glass containers.-- Washing, blanching and peeling fruits and vegetables.-- Grading fruits and vegetables for canning and freezing.-- Sirups and brines used in canning.-- Exhaust and vacuum.-- Processing of canned fruits and vegetables.-- Canning of fruits.-- Pickling and canning of ripe olives.-- Canning of vegetables.--
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Facultad Ingeniería Química / Ing. Dr. Ildefonso Bohórquez de la Torre Libros 664.8 CruC (Navegar estantería(Abre debajo)) Disponible norma.carvajal BINGQ 1.054

General principles and methods.-- Tin and glass containers.-- Washing, blanching and peeling fruits and vegetables.-- Grading fruits and vegetables for canning and freezing.-- Sirups and brines used in canning.-- Exhaust and vacuum.-- Processing of canned fruits and vegetables.-- Canning of fruits.-- Pickling and canning of ripe olives.-- Canning of vegetables.--

1958

No hay comentarios en este titulo.

para colocar un comentario.